В новините
 
18.05.2007 18:43   Новината е видяна 3303 пъти
ГЕРБ Бургас: Време е за предсрочни избори

 

Време е за предсрочни избори за парламент, заедно с изборите за местна власт, обяви ГЕРБ Бургас в нарочна декларация до медиите. Реакцията на бургаската организация бе по повод приетия вчера на първо четене,  неизгоден за страната ни договор за  петролопровода Бургас -  Александруполис.
”Депутатите от управляващата коалиция в българския парламент не чуха тревогите на бургаските граждани и   гласуваха в подкрепа на  интересите на  руската  олигархия и червения политически  елит.  Цената, за която продадоха българските интереси  е обявена на 35  милиона долара”, се казва в декларацията.    

От ГЕРБ Бургас призовават народните представители за последен  път  да проявят  достойнство, почтеност и отговорност към  българските избиратели. И  да не  ратифицират договора до  получаване на оценка за въздействие и  гаранции за щетите върху  поминъка и  собствеността на  хората. Защото  обратното е злоупотреба с власт.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |