В новините
 
13.06.2007 19:56   Новината е видяна 3647 пъти
ГЕРБ ще издигне кметове в цялата област

 

Във всички общини, с изключение на Руен ГЕРБ ще има кандидати за кметове. Това обяви регионалният координатор на ГЕРБ Димитър Николов.

Някои от тях ще са чисто партийни кандидатури, а в останалите ще бъдат подкрепени от общ десен формат – център- дясно.  

Според Николов и най- стабилните наглед кметове в областта са натрупали доста негативи и срещу тях има сериозно недоволство.

„Това е достатъчен аргумент, за да предложим по- добрите кандидати. Ще разчитаме на мажоритарни фигури, които ще се борят да реализират различни за отделните общини управленски модели. ГЕРБ ще продължи да води политика не на противопоставяне, а на теми, които ни сближават”, допълни Николов. Според него, последните евроизбори са показали, че няма червени или каквито и да е бастиони. И че това е мит, натрапен изключително упорито и самодоволно от управляващите.

От ГЕРБ още смятат, че е обидно е да се твърди, че Бургас например е нечий бастион. И това много категорично е било доказано от резултатите от последния евровот.   

„Прави ни впечатление, че с наближаване на изборите, много от кметовете засилват подаването на докладни записки с пряк икономически и частен интерес. Нашата молба е да се въздържат, защото ще дойде време, когато ГЕРБ ще задава много, много въпроси”, допълни Николов.

Организацията влиза в процедура на ограничаване приема на членове, с цел недопускане на хора със съмнителни и користни интереси да се възползват от нас. Занапред централното ръководство ще утвърждава кои ще бъдат членовете, кандидатите и листите за общински съветници. Целта е по този начин да сведем до минимум навлизането на непочтени лица в политиката.

До края на месеца в цялата област ще бъдат проведени и събрания за избор на партийни ръководства по места. От юли пък стартират процедурите по издигане на кандидати и разговори с десни партии.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |