В новините
 
23.06.2007 01:44   Новината е видяна 3560 пъти
Забраниха движението на камиони по пътя Слънчев бряг- Бургас

 

Забранява се движението на товарни автомобили с тегло над 10 тона по пътя Слънчев бряг- Бургас до 15 септември. Те се отклоняват по обиколен маршрут през Каблешково и Тънково, съобщиха от КАТ.
За облекчаване на движението на  леките автомобили и автобусите по натоварени пътни участъци през летния сезон се забранява движението на товарни автомобили с тегло над 3,5 тона и в участъка Стара Загора – Нова Загора – Сливен всеки ден от 6.00 до 22.00 ч. През това време те ще бъдат отклонявани по маршрута Стара Загора – Казанлък – /пътя София – Бургас/ - Сливен – Карнобат - Айтос – Бургас и обратно, съобщиха от КАТ.  
За предотвратяване на евентуални деформации по пътните настилки на републиканските пътища от високите температури, със заповед на Фонд “Републиканска пътна инфраструктура” и генерална дирекция “Полиция” се забранява движение на товарни автомобили с тегло над 20 тона при температура на въздуха над 35 градуса за времето от 12.00 до 19.00 ч. При покачване на температурите над 35 градуса се поставя временна сигнализация за въвеждане на ограничението. Водачите на тежкотоварните автомобили с тегло да 20 тона са длъжни да изчакат изтичането на срока на забраната на подходящи безопасни места край пътя.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |