В новините
 
04.07.2007 18:31   Новината е видяна 4448 пъти
Цистерна с 20 тона бензин се обърна на пътя Карнобат-Шумен, част от пътя е затворен

 

Цистерна с 20 тона бензин се обърна на пътя Карнобат-Шумен, в района на село Невестино и блокира част от пътната лента, съобщиха от полицията.
По първоначални данни катастрофата е предизвикана от внезапно излязла от близките лозя на пътното платно каруца, без водач, като шофьора на цистерната  с цел избягване на сблъсъка аварира самостоятелно в дясната пътна канавка. При инцидента автомобилът се е обърнал под далекопровод за високо напрежение, като е затворил част от едната пътна лента, което е наложило отклоняването на пътния трафик по обходен маршрут : от разклона за село Сигмен посока Мъдрино. При преобръщането е изтекла минимална част от превозваното гориво, но участъкът от пътя своевременно е обезопасен от служители на РПУ Карнобат, пожарникари, КАТ и «Гражданска защита». Водачът на цистерната не е пострадал. В момента на мястото на катастрофата е пристигнал автокран на фирма «Петрол», който да изправи авариралия товарен автомобил. В случай, че това не може да се осъществи, останалото гориво ще бъде претоварено във втора цистерна на «Петрол».
Замърсяването на околната среда е незначително и няма нанесени щети върху прилежащите на пътя терени, съобщиха от РИОСВ -Бургас.
Движението вероятно ще бъде отклонено до 14.30 ч. днес.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |