В новините
 
08.09.2007 11:22   Новината е видяна 5100 пъти
Фронтът на Димитър Николов от ГЕРБ

Костов дойде в Бургас със нашия депутат Светослав Малинов, в средата е общинската шефка на ДСБ Таня Рускова

И Иван Костов дойде на крака, за да му каже “да”

Бургаската структура на Демократи за силна България /ДСБ/ даде подкрепата си на кандидат- кмета на ГЕРБ Димитър Николов.  Така, единствено тук и в Пловдив Иван Костов се ангажира лично с кандидат на Бойко Борисов. Хората на бившия Командир обаче са му поставили две условия -  да заяви желание да бъде подкрепен публично на общо събрание на организацията, и второ - да не води листата на ГЕРБ с кандидати за общински съветници. Николов се е съгласил.
“Отказът ми да бъда в листата е знак на уважение към партиите и организациите, които ще ме подкрепят. Освен това е въпрос и на морал да не съм едновременно кандидат за кмет и кандидат за общински съветник. Изцяло съм се концентрирал в кампанията, за да обединя хората, които искат да сменят настоящия кмет Йоан Костадинов",  обяви пред медиите  Николов.
Иван Костов му отвърна така: “В негово лице виждаме мажоритарна кандидатура, която дава възможност за промяна в модела на управление на Бургас. Този модел трябва да бъде променен, общината има нужда от това и то е видимо".
Първоначалното намерение на костовистите  било да се явят с обща листа за общински съветници със СДС. Впоследствие обаче ръководствата на двете партии  решили да се състезават поотделно за места в местния парламент. Първо СДС обяви подкрепата си за Николов още преди две седмици.
Бургаски граждански контрол обяви в понеделник, че става част от широкия фронт на Николов, съобщи и председателят му Недялко   Кирезиев, един от главните водачи на протестите срещу разбитите улици миналата пролет.
“Димитър Николов е единствения човек, който може да донесе   промяна. Ние ще дишаме във врата на всяка власт, но сме сигурни, че  той ще отстоява интересите на гражданите", каза Кирезиев 
Николов, който е издигнат за кандидат за кмет от ГЕРБ има официалната подкрепа и от Сдружението на таксиметровите компании .
"Ще спра безсмислени кърпежи  на улиците на парче в рамките на общината. Асфалтирането на улиците ще бъде районирано на зони и професионално ще се полага асфалта по бургаските квартали", категоричен е Николов. Гражданите ще контролират качеството на ремонтите, защото в началото и края на всяка ремонтирана улица ще има телефонен номер и адрес на фирмата, отговорна за обекта. По този начин ще мотивираме активната гражданска позиция. Ще искам одит на общинските фирми и структури, за да се засили ефективността в работата на общината. Външни фирми ще извършат ревизията, а избирането им ще стане с конкурс. Проверките ще бъдат максимално точни и безпристрастни и аз ще съм първият, който ще обяви резултатите от тях. Като част от идеята за прозрачна община ще бъде и проследяването на оползотворените средства, дошли от международните фондове.  Фирмите, осъществяващи некачествени ремонти ще бъдат санкционирани с тежки глоби. При повторни нарушения контрактите  им ще бъдат прекратявани. Имам екип от архитекти и строителни специалисти, които разработват проекти за големи инфраструктурни обекти в Бургас. Те ще облекчат транспортния трафик и увеличат пешеходните зони. Проектите ще бъдат презентирани по време на предизборната кампания пред бургаската общественост.
Ще изтупам праха от папките с общински инфраструктурни проекти, защото е крайно време в Бургас да започнат да влизат пари от Европа!

Цялата Статия:
http://factor-bs.com/newsSingle.php?article=1545





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |