В новините
 
09.09.2007 07:42   Новината е видяна 4678 пъти
ЕДП ще подкрепи Борисов на местните избори

Сдружение "Европейски демократичен път" (ЕДП) ще подкрепи кандидатурата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за кмет на София на предстоящите местни избори. Това съобщи за БТА председателят Димитър Абаджиев след края на общото събрание на ЕДП.

Абаджиев отбеляза, че Борисов заслужава да спечели изборната надпревара, тъй като е направил много като кмет на София и олицетворява дясното политическо пространство.

Според председателя на "Европейски демократичен път" останалите кандидатури на десните партии са в полза на БСП.

Димитър Абаджиев добави, че на събранието членовете на "Европейски демократичен път" са се разделили на две по отношение на стратегическото партньорство на сдружението с ГЕРБ, поради което събранието е било прекратено.

Мнозинството от ЕДП стои зад ГЕРБ, каза Абаджиев. Той допълни, че членовете на Управителния съвет на сдружението Мария Капон и Елеонора Николова са били на мнение, че сдружението трябва да бъде партньор на другите десни партии - СДС и ДСБ. Според Абаджиев тяхното мнение не представлява позицията на Управителния съвет на "Европейски демократичен път. Абаджиев добави, че в Хасково, Русе и Бургас сдружението ще подкрепи кандидат-кметовете на ГЕРБ./Дарик радио

http://www.dnesplus.bg/Politics.aspx?f=100&d=182541




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |