В новините
 
27.09.2007 13:07   Новината е видяна 6184 пъти
ГЕРБ представи официално листата си за общински съветници

Това е най- красивата ,умна ,можеща и силна листа на партия ГЕРБ. Може да видите познати лица ,но ще видите и непознати лица. Основно това са хора, които не са се занимавали с политика ,но са били силни на работните си места и в сферата в която са работили „ каза при представянето на лисата кандидатът за кмет на Бургас Димитър Николов. Той представи водача на листата Димитър Людиев - председател на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България ,член на областния съвет по безопасност на храните и основател на занаятчийската камара в Бургас, специализирал производствен мениджмънт ,маркетинг и финанси.
       ”Реших да се включа в листата на ГЕРБ , защото ме тревожи драстичното изоставане на град Бургас в сравнение с много други градове в нашата страна. Горд да съм Ви представя нашите 51 кандидати за общински съветници . От тях 18 са дами и 33-ма са мъже, а средната възраст в нашата листа е 40 години. 72 %  са висшисти от тях петима с по две висши образования и един с три, но според мен не това е най- важното. Ние бяхме избрани в листата не само по професионализъм, а и по активното участие в съставянето на нашата програма.
         Нашата програма е изградена по глави за всеки отделен квартал. Ние сме заложили в нея на равномерно и коректно разпределяне и повече внимание на крайните квартали и комплекси. Смятаме, че бургаската община е длъжник на всички тези хора, които работят живеят и възпитават своите деца в тези квартали и донякъде са ощетени в сравнени със съгражданите си които живеят в центъра.
         Посланието с което ние ще работим в общинския съвет е открито управление за прозрачно и справедливо разпределение на ресурсите в община Бургас .Всички ние, като кандидати за общински съветници подписваме декларации и нотариално заверени обществени договори с цел премахване на старите рецидиви за преминаване в групи на други общински съветници ,като мислим, че това е некоректно спрямо избирателите на град Бургас” ,каза водачът на листата Димитър Людиев. Основните задачи пред общинските съветници на ГЕРБ при управлението в четиригодишния предстоящ мандат ще бъдат спазването на законността ,открито и прозрачно управление, и справедливото разпределение на обществените блата и ресурси, така че да стигнат до всички граждани на Бургас, заявиха кандидатите за съветници .
        Кандидатът за кмет на ГЕРБ Бургас Димитър Николов не пожела да направи прогноза колко съветници ще влязат в местния парламент „Това ще го кажат бургазлии ,но със сигурност групата съветници на ГЕРБ ще е най- многобройната” добави Димитър Николов.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |