В новините
 
30.09.2007 19:44   Новината е видяна 6982 пъти
Анкета на мостика

Здравейте, Посетители! Здравей и ти, самотен посетителю от ОНЯ щаб, който гласува секунди след като пуснахме заглавието на анкетата и преди да сме пръкнали окончателния вариант. Sorry, но твоят глас отиде (след разместване ) при Валери Симеонов. Считай, че това е глас прелял от ГЕРБ към АТАКА - not a great difference.
Нашият екип се връща току-що от социологическо проучване по южното Черноморие, но не извън община Бургас. Резултатите ни изненадаха, особено сред рибарите,  и затова Ви молим да гласувате в анкетата вдясно долу на сайта.
Тази анкета не отразява Вашите симпатии, ясно е, че Гойко Митич ще остане Син на голямата мечка, а Вашето усещане за най-вероятния Кмет.
11 ще се опитат да стана йоан, само един ще остане. 

11 кандидати за кмет се регистрираха в Общинската избирателна комисия в Бургас до края на работния ден вчера, когато изтече срокът за регистрация. Това съобщи говорителят на  ОИК Светла Каменова. По реда на регистрацията в комисията кандидатите за градоначалник са Ваклин Стойновски, издигнат от Коалиция "Ваклин Стойновски за Бургас", Ивайло Дражев, издигнат от Предизборна коалиция "Роден край", Румен Ангелов, издигнат от ССД, Димитър Николов от ГЕРБ, Найден Милков, издигнат от Предизборна коалиция "Възраждане", Валери Симеонов от Атака, Стоян Желязков от ПП "Общество за нова България", Мария Инджова, издигната от НДСВ, Андрей Едрев от Българска партия "Либерали", Георги Дражев от Съюз на патриотичните сили "Защита" и Йоан Костадинов, чиято кандидатура е издигната от Инициативен комитет. Любопитно около надпреварата е, че двама от претендентите са братя - Ивайло Дражев и Георги Дражев.
54 са били предварително записаните в регистъра партии и коалиции, които са заявили, че ще имат кандидати за общински съветници. Две от тях - ГЕРП и "Целокупна България” са отпаднали от регистрацията след решение на ЦИКМИ. Централната избирателна комисия е решила да заличи ГЕРП като коалиция след оттеглянето на подписа на един от коалиционните партньори. Другата партия от коалицията "Целокупна България" е имала възможност да се регистрира самостоятелно, но е пропуснала срока. Все още няма данни колко точно са кандидатите, които ще се явят самостоятелно за общински съветници, както и кандидатите за кметове в съставните селища. Тази информация се обработва, каза Светла Каменова.
При това положение бюлетината няма да е по-дълга от 1,10 метра, а ако президентът реши, че може кандидатите да са в две колони, ще е наполовина, каза Каменова.
Жребият за определяне номерата на бюлетините за участие в местните избори ще се проведе на 2 октомври от 11.00 часа в голямата зала на Община Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |