В новините
 
11.10.2007 08:17   Новината е видяна 4203 пъти
Румънски президент пи вино с бургаски дами

Емил Константинеску смята, че дължи успехите си в живота на жените  
Че харесва жените и че обича клубните дейности – това призна пред елитна дамска компания в Бургас Емил Константинеску. 67-годишният румънец, вписал в биографията си президенски мандат за периода 1996-2000г., тия дни бе на приятелско посещение в областния център по покана на почетния консул на Румъния Евгения Попеску. По нейна инициатива Константинеску се срещна с жените от бургаския клуб “Зонта”, чиято дейност се свързва със светски изяви и хуманитарни жестове.

      Гостът, известен и с академичната си кариера в Букурещкия университет, на който преди е бил ректор, а сега лектор по геология, демонстрира завидно чувство за хумор и познания в различни области на човешката екзистенция. След като се върна далеч назад в античността и разказа няколко истории за жени, мъжът елегантно призна, че всичко хубаво в живота му се дължи на нежния пол. “Всичко, което съм постигнал в университета, в политиката, в личния живот, го дължа на жените. Те ми показаха три важни качества – интелигентност, висша любов и мениджърство”, отсече той.

      Щом се разбра, че в един клуб няма въпроси табу, усмихнатият Константинеску поощри питанията. А те бяха различни – от въпроси за учителската стачка и валутния борд до възможностите за тясно сътрудничество между България и Румъния по общия европейски път, миньорската стачка у съседите, търговията и изкуствата... На чаша хубаво българско вино продължи неформалният разговор, към който накрая се присъедини и съпругата на госта – Родика.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |