В новините
 
08.11.2007 06:59   Новината е видяна 7583 пъти
По следите на изчезналия кивот, или де го Рончо ...

След наводненията, предизвикани от оливането по време на избори, Бургас се успокои и дори стана студено. Климатиците нещо не са наред, а  сервизните им инженери заприличаха на програмисти - всеки е най-велик, до изтриване на информацията.

Ако политиците не бяха зъболекари днес щяхме да почиваме по случай Великата Октомврийска Социалистическа революция,  така както и на 10-ти ноември, по случай обратната и (на нея) функция. или по-скоро действие, при което се налага да се направи рестарт на системата, при което като по правило уиндоус-а сгъва и тогава се прави преинсталация, обикновено от некой пич, който не е достатъчно компетентен или ви е комшия и после отивате при някогото другиго и той ви казва, че требе да си платите и вие се охлъцвквате, а той ви взема парите и ви праща да ревете при батко.

Днес рожден ден имат нашият колега Добромир Семенлиев - виден developer и геймър и колегата от Комнет - Петър Псарянов, който успява да накара хората да си купят дори това, което ще стане актуално слеd 3,14 години. Да са живи и здрави и повече проекти с по-високо тегло или по-дълги крака /* тук тургаме в коментар другото */.

Довечера маневрата започва от х-л България, където ИТ браншът се събира да отбележи новата явка на СТЕМО - нов магазин, офис и сервизна база в близаост до Морската - срещу Пантеона, зад ликовете на хората на онова момче, което не зане кой е собственика на bourgas.org, но понеже ще е в Общински съвет - от нас да мине.  Колегите от СТЕМО малко се отдалечиха от центъра, с което забавят маневрата около 16 минути на седмица, но затова пък има къде да паркират. Успех, и повече клиенти с по-малко писане.

Днес и утре в пиано бар Пето Авеню ще свирят СИГНАЛ, за което бургазлии разбраха от изпратените им смс-и. Посещението на групата не е свързано с изначално посочените събития, а е по призив на мтел и като лично обещание. Във всеки случай в този пиано бар от известно време свирят 4 момчета (cool Uncles), които са first. Думата uncles в името на групата им не е точно това, което е, но наистина са добри за разлика от една канарка и един друг канар, които бяха преди тях.
В ЕЛИТ ще бъде Jassen Petrov (май?). BTW - за онези, които отдавна не са ходили - клубът е реконструиран и е доста по-едър отвътре, Девойките, които сервират се справят пърфект, а коловете са изнесени по средата.  Тази есен модата е лила  с черно и леко бледо сиво, и дизайнерите на веригата са се съобразили с това.

Иначе нормално - сряда, кофти ден.

Излишък от любов  - от Теодора Димова · Режисьор: Пламен Марков · Сценография: Мира Каланова · Със: Стефания Колева, Ирини Жамбонас, Стефан Иванов. Това в драматичен театър Адриана Будевска. Гостува Нов драматичен театър Сълза и смях

Нашите приятели от Сливекнски перли ще са в х-л България, освен ако някоя партия или парвеню не прави пак коктейл пак с некоя друга кака, която лапа микрофона и се чуди що не издава звуци. В Златна котва имат невероятна певица и много добра кухня.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |