В новините
 
11.11.2007 07:26   Новината е видяна 4858 пъти
Благой Филипов е новоизбраният председател на Общинския съвет в Несебър

В присъствието на зам.областния управител на Бургаска област Георги Николчев, след полагането на клетва, общинските съветници избраха за свой председател Благой Филипов. 41-годишният Филипов е водач на най-голямата група в местния парламент, тази на коалиция “МОРЕ” /НДСВ и Зелената партия/ - Св.Влас. Преди гласуването Венелин Ташев обяви самоотвод на кандидатурата си, а Атанас Терзиев се съгласи да се конкурира с Филипов. След преброяването на гласовете обаче се оказа, че “за” Филипов са гласували 20 от съветниците -100 на 100 от присъстващите.

Въпреки заповед № РД-09-156/6.11.2007 на областния управител на Бургаска област Любомир Пантелеев, визираща дневния ред на учредителното заседание на местния парламент, съветниците решиха първо да се изберат в комисиите по стария правилник за работата на Общинския съвет, а след това пристъпиха към избор на временна комисия за изработване на проект за нов правилник. С друго свое решение те задължиха новоизбрания кмет Николай Димитров да им докладва на следващото заседание за сделките с общинското имущество през настоящата календарна година и дадоха своя вот, по искане на гл.архитект Валентин Димов, за изготвяне на парцеларен план, задължителна процедура за изграждане на деривацията “Камчийски пясъци”, която ще осигури безпроблемното водоснабдяване на Обзор.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |