В новините
 
14.11.2007 05:31   Новината е видяна 5879 пъти
Син лидер поема строителството в община Бургас

Кметът на община Димитър Николов представи на първата си оперативка днес двама от заместник кметовете си, които стават част от новия екип. Това е заместник кметът по строителство Костадин Марков и зам. кметът по евроинтеграция Ивелина Василева. Те заемат местата на подалите оставки Красимир Николов и Венелин Тодоров.
Николов постави първите задачи на шефовете на отдели и общински фирми. Той поиска да му бъдат предоставени счетоводните баланси и икономическите анализи на всички общински фирми до края на седмицата, за да се запознае със състоянието им.
До края на седмицата кметът ще оглави и постоянен кризисен щаб заради предстоящата зимна обстановка. Той поиска и доклад за състоянието на цялата налична техника необходима за сгепочистването, както и за количеството запаси от луга и пясък за обезопасяване на пътищата. Първото заседание на кризисния щаб ще бъде в понеделник.
Зам. кметът по строителството Костадин Марков пък трябва да представи пълен доклад за състоянието на шахтите, колко от тях са затлачени с боклуци или пък им липсват капаци. Искането на Николов е заради затлачените шахти, което предизвика събиране на вода в Меден рудник и Комлука при проливния дъжд преди ден.
На първата оперативка Николов постави и въпроса за чистотата в града и непочистените зелени площи.
Още утре кметът ще изпрати и официални писма до всички политически партии, които участваха в изборите, в което ще ги уведоми, че трябва да изпълнят изискването на закона и си почистят плакатите, които все още са разлепени из целия град. Новият зам. кмет по евроинтеграция Ивелина Василева пък призова кметовете на всички съставни селища да бъдат активни и дават своите предложения за нерешени проблеми, които могат да бъдат финансирани с пари от еврофондовете.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |