В новините
 
26.07.2004 17:45   Новината е видяна 4031 пъти
Ивайло Дражев: “Не ми трябва ни стадион, ни футболисти”
“На мен да ми отнемат концесията !? На мен нищо не ми трябва, ни стадион, ни футболисти” – това бе първата реакция на президента на футболен клуб “Черноморец” Ивайло Дражев, помолен от Бургас инфо за коментар на внесената от кмета Йоан Костадинов докладна записка в Общинския съвет. Според докладната, кметът иска разваляне на концесионния договор за неспазване на клаузите в него. В документа се посочва, че на спортно-техническите съоръжения намиращи се на стадион “Черноморец” не се допускат други спортисти да провеждат своите тренировки. ”Аз съм поел ангажимента да издържам градския отбор, защото в града няма власти, които да се ангажират със спорт, култура и образование” – каза още за Бургас инфо Дражев.
Той получи концесията за стопанисване на спортното съоръжение в началото на 2002 година с решение на общинския съвет. Това стана след дълги спорове и дебати в местния парламент.
Според Ивайло Дражев, това са опити да бъде сплашен за да не взема позиция като общински съветник по темата за общинските фирми и тяхното източване. “Аз не съм от лесните и няма да се предам”- допълни футболният бос. Според него концесията за стадиона не може да бъде развалена по този ред. Все още на концесионера не са предадени имоти включени в договора, които са под чадъра на общинската администрация. Техните месечни приходи според Дражев са в размер на 20 - 25 хил лв и тези пари могат да се използват за развитието на спорта в града.
“Който е вдигнал ръка срещу “Черноморец”, много бързо се е простил с държавната си служба – справка трима Областни управители” – каза в заключение Ивайло Дражев. “Да му мисли този, който вдига ръка срещу “Черноморец” – завърши президентът на клуба.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |