В новините
 
03.12.2007 04:53   Новината е видяна 4560 пъти
Офисът ни в Брюксел пред закриване

Бил затворен и май ще се окаже безполезен, а наемът му е 46 410 хил.евро годишно


Ивелина Василева

Новият зам.-кмет по евроинтеграция и устойчиво развитие Ивелина Василева е поискала цялостен доклад за бургаският офис в Брюксел.
"След като получа пълния доклад ще подготвя и аз отчет затова какво ще е неговото бъдеще", заяви Василева. В общината се чуха гласове, че офисът може да бъде закрит, защото не изпълнява функциите си както трябва.
В момента там  не работи никой. Той бе официално открит на 6 юни т.г. и за два месеца в него е стажувала Мирослава Нанева, която е получила хонорар от 500 евро, съобщиха от община Бургас.
Тя е имала ангажимент  да покрива и обслужването на офиса, което се изразява  в контакти с представителство на други общини и региони, с международни партньори. След нея  е изпратен един от експертите в отдела в командировка, за да се грижи за офиса и да подържа дейността му. Експертът се е завърнал преди седмица.  В момента офисът е затворен.
През октомври бургаски журналисти, които пътуваха до Брюксел видяха, че  офисът на община Бургас в Брюксел е празен, отключен и съвсем не толкова голям, колкото предвиждаше бившата общинска администрация.
Той се намира в  "Къщата на градовете" в белгийската столица.  По предварителни данни представителството ни в европейската столица трябваше да е в апартамент с площ 70 квадратни метра, който се намира на площад "Де Меус", 1. Там има сграда,

Пълният текст
http://factor-bs.com/newsSingle.php?article=1828





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |