В новините
 
07.12.2007 06:16   Новината е видяна 5446 пъти
Френски специалисти ще помагат за инфраструктурата на Бургас

Бургас ще търси консултации с френски специалисти за решаването на наболелия проблем с инфраструктурата на града. Логистичната помощ ще се реализира чрез организацията Общности на нациите за мир към ООН.
От сряда Бургас е втората българска община след София, асоцииран член на авторитетната организация, след като договорът за присъединяване бе подписан от нейния президент Жан-Франсоа Пенел и от кмета Николов.
Като член на Общности на нациите за мир към ООН Бургас ще има възможност да получи подкрепа за реализирането на различни проекти в сферата на инфраструктурата, градския транспорт, здравеопазването, екологията и др. Организацията ще посредничи за навлизането на преки инвестиции от големи френски компании в общината, увери президентът на организацията за България Евгений Апостолов.
Общности на нациите за мир има сериозен принос за освобождаването на българските медици в Либия. „Горд съм, че президентът Саркози изигра решаваща роля в този казус. И съм сигурен, че ще напредваме заедно – ръка за ръка, към бъдещето на този красив град Бургас“, заяви  Жан-Франсоа Пенел, който е и бивш началник на кабинета на министъра на външните работи на Република Франция .

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1897





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |