В новините
 
07.12.2007 06:21   Новината е видяна 6192 пъти
Проф. Капацинская преподава в музикалното

От два дни проф. Марина Капацинская дава уроци по пиано в НУМСИ “Проф. Панчо Владигеров”. За пети път съпругата на изявения кинорежисьор Георги Дюлгеров идва в Бургас по това време на годината за майсторския си клас.
До края на седмицата ученици от Бургас, Варна и Пловдив ще попиват умения и знания от преподавателката в Държавната академия в София. Трима бургазлии – Люба Куртева, Александра Кремакова и Манол Паскалев, които са нейни студенти от тази учебна година, също са в групата. 15-годишният Александър Матюсен от Пловдив се е пренесъл за 5 дни край морето, за да участва и той в курса.
“Защото ме канят веднъж, затова съм всяка година тук, иначе бих идвала по-често”, усмихнато подходи Марина Капацинская към въпроса защо идва в Бургас за майсторски клас . После се мотивира с по-сериозен тон: “Тези деца стават по-късно студенти в Консерваторията. Дългогодишният контакт ми позволява да се доближа до тях в професионален и човешки план. А и те опознават моя метод на преподаване. Така си подготвям работата занапред – като има преход, по-лесно е”.

Пълният текст
http://factor-bs.com/newsSingle.php?article=1901





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |