В новините
 
14.12.2007 04:34   Новината е видяна 5286 пъти
Хип-хоп дядо мразовци, рок и блус банди, детски шоута ще забавляват бургазлии до Нова година

Бургас ще се превърне в танцуващ град от понеделник до Нова година. Всеки ден на „Приказна коледна сцена” в градинката на

      х-л „България” жителите и гостите на града ще се забавляват от групи, шоута и изпълнители от различни стилове.

      Идеята на кмета Димитър Николов е тази година концертите и шоутата да излязат от залите и да се случват на открито, за да може повече бургазлии да станат част от бургаския декемврийски купон.

      „Гравити Ко”, Шангри ла”, бардове, хип- хоп дядо мразовци, „Блус трафик”, талантите на „Сезони”, Г.Р.А.С., „New Generation”, „Cool Uncles” и мн. др. са само част от изпълнителите, които всяка вечер ще забавляват Бургас на открито.

      В понеделник – 17 декември, от 18 ч. стартът ще бъде даден с концерта на фолклорен ансамбъл „Атанас Манчев”. През деня в началото на „Богориди” /до часовника/ бургазлии ще могат да видят фото-изложба на открито на Зорница Любчева и Цветомир Трънков. Двамата ще представят фотографиите си от всички големи концерти, които са се случили в България през последните 4 години. Изложбата е по идея на Камен Воденичаров и кметовете на Бургас и Каварна Димитър Николов и Цонко Цонев. Изложбата ще бъде в Бургас до края на годината.

      На 19 декември – сряда шествие с коледни светещи фенери, което олицетворява тайнството на коледната нощ в пет лъча ще се съберат на „Тройката” и ще се отправят на сцената до общината, където в 17,00 ч. ще изпълнят своите коледни послания за Бургас. В 19 ч. купонът ще продължи с изпълнителите от „Сезони” на същата сцена.

      На 20 декември – четвъртък, в 18 ч. на сцената със своя коледен поздрав за Бургас ще бъде младежкия камерен оркестър на НУМСН „Панчо Владигеров” – Бургас, с диригент Левон Манукян.

      В петък вечер, в 19 ч. пак на бургазлии ще се забавляват с концерта на група „Гравити Ко”. По- рано същия ден, в 11 ч. от Казиното в Морската градина ще започне детски коледен карнавал, който ще премине през централните бургаски улици и ще завърши с дискотека на сцената до Общината.

      В събота- 22 декември, на открито бургаските деца ще се забавляват с коледно детско шоу , а вечерта младежите ще купонясват с концерта на група „Шангри ла”.

      В неделя по ул. „Александровска” и „Богориди” бургазлии ще станат свидетели на уникална коледна магическа вечер. През няколко метра по двете улици свои изпълнения ще представят певци, танцьори, аниматори и фокусници. Шоуто започва в 17,30 ч. , а от 18 ч. на приказната коледна сцена до общината Бургас ще се огласи от концерта на група „Блус Трафик”.

      На 25 декември в 11 ч. пред общината ще има фолклорен коледарски концерт, а на следващият ден от 19 часа пак на открито ще бъде концерта на група „Немо”. На 27- ми декември рап- маниаците ще станат свидетели на щуро „Хип Хоп Шоуто на Дядо ви мраз” – с участието на „Ню Хоуп Крю”, „Форсайт Крю”, TNT, „Добри момчета” и др.

      „Кръга на барда” ще забавлява минувачите на 28 декември, а в събота вечер това ще направят група „New Generation” и бургаските музиканти с участието на Ники, Невен и приятели, и много други бургаски изпълнители. Групите „Cool Uncles” и Г.Р.А.С. ще разтърсят центъра в неделя вечер, а Бургас ще посрещне Нова година с Део, Румънеца и Енчев, фолклорни изпълнители и др.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |