В новините
 
27.12.2007 18:15   Новината е видяна 7716 пъти
Горещи танци вихреха бургаските брокери

Брокерите показаха майсторси умения по ча-ча на коледно-новогодишния купон в Танцова академия - Бургас


От местните агенции за недвижими имоти захвърлиха сделките и се отдадоха на коледното настроение

Майсторски умения по пасо добле, ча-ча, самба, виенски валс, рок-енд-рол и български народни танци показаха местните брокери от Националното сдружение за недвижими имоти на своя коледно-новогодишен купон през миналата седмица. В четвъртък вечерта представителите на най-големите и преуспели агенции за недвижими имоти разтърсиха дансинга на Танцова академия - Бургас. След като удариха чертите на балансите за тазгодишните сделки, брокерите доказаха, че не всичко е имоти и пари.  Марковите питиета и елитната кухня допринесоха за доброто настроение през вечерта. Гости на купона бяха видни бургаски нотариуси, адвокати и журналисти, хората, неразривно свързани с един от най-доходоносните бизнеси.
Собствениците на “Тераком” Стефан и Емилия Пирьови за поредна година изпъкнаха като най-артистичната двойка на вечерта.
Шефката на “Инфомакс” Румяна Георгиева от името на своята рекламна агенция организира конкурс кой е по-най сред гилдията.
Номинацията за “Автор на звездна сделка на годината” грабна управителката на “Хелис” Яна Велева.  В категорията “Укротител на капризни клиенти” беше удостоен шефът на “Рич” Рачо Рачев. Наградата за “Най-силен дебют на годината” попадна в ръцете на Борис Къдрев от “Омега”. За “Завоевател на нови пазари” беше наградена вечно усмихнатата управителка на “Явлена” Стефка Томова. Призът “Екскурзиант на годината” с пълно единодушие беше даден на председателя на сдружението Пламен Ставрев, чиято най-голяма страст са пътешествията и екзотичните страни. За “Брокер-разузнавач на годината” беше награден полковникът от запаса Коста Ганев от “Форос”.
Вечерта продължи с изисканата и богата програма на бургаската танцова академия. Учениците на домакина на партито Илия Михов показаха, че Бургас все още води класациите за най-добре обучени и талантливи млади танцьори.

more about: http://factor-bs.com/newsSingle.php?article=2062





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |