В новините
 
30.12.2007 07:26   Новината е видяна 6520 пъти
Цените на имотите в Бургас скачат, въпреки окаяното състояние на инфраструктурата

Общинската управа спря разрешенията за строеж в града


В Бургас цените на предлаганите имоти скачат във всички комплекси и квартали, сочат резултатите от реално сключените сделки в края на годината.
В центъра е най-скъпо, но там и предлагането е най-малко, продават се основно търговски площи. Хубава търговска площ в самия център се продава за 6-7 хиляди евро за кв.м., твърдят от Bulgarian Properties.
Такива цени се искат и за пресечки на главните улици. Но не са за пренебрегване и търговските площи в жк "Славейков"- около парка, в района на БИЛЛА и на изхода за София.
Цената на жилищните имоти в централната част не пада под 1 200 евро за кв.м. Продължава да расте търсенето на нови имоти в най-отдалечения бургаски комплекс "Меден рудник", твърдят от "Явлена-Бургас".
Расте и цената на имотите в жк "Изгрев", като цената на панелни жилища е 35-40 000 евро, според "Титан Неджимити имоти". Управителят на дружеството Атанас Райков смята, че тези цени са надценени, тъй като след това са нужни поне още 10 хиляди за реновиарне на старото жилище. Новите жилища в този район се реализират при цена 700 евро за кв.м.

Пълният текст:
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=2066






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |