В новините
 
22.02.2008 05:36   Новината е видяна 3607 пъти
Вотът на недоверие се гласува днес в 17.10 часа

Митингът в София в средата на седмицата, забави гласуването. Депутатите гласуват вота на недоверие 24 часа, след приключване на дебатите по него. Това е според правилника на Народното събрание.

Осем часа се проточиха бърборканията, а три часа престоя на общо 6000 души на митинга на опозицята. Сметката се прави лесно: 6000 = 1500 полицая + 4000 митингуващи + Бойко Борисов. Тъмносиньото в нашите души все повече се дразни от жълтото в "опозицията", защото Сергей Станишев беше най-забавен на тези дебати (те бяха вътре).  Текущият премиер с вид на дете отличник, направи нещо като СлавиШоу точка ком и беше направил проект на следващия кабинет. Това е доста добре като се има предвид, че нашият кмет например влезе в Общината без готов такъв и се разтърси за обслужващ персонал. Не всички елементи в Кабинета Станишев са ни познати: “Разбира се, премиерът на вашата обединена опозиция ще бъде Бойко Борисов. В една такава широка коалиция обаче няма как да няма разпределение на политическите позиции. Сигурно Костов или Атанас Атанасов ще станат вицепремиери. Волен Сидеров пък най-вероятно ще бъде министър на икономиката, за да я национализира. На Атанас Щерев или Борислав Китов вероятно ще се предостави министерството на здравеопазването. Министър на финансите ще бъде Стоян Мавродиев, които е авторът на икономическата програма на ГЕРБ, ако не се лъжа. Сигурно ще създадете обаче и едно министерство на усвояването. Логично е Стефан Софиянски да го оглави. По-спокоен съм за министерството на отбраната – там ВМРО и Краси Каракачанов ще се справят. Външно министерство сигурно ще бъде оглавено от архонт Слави Бинев – през първата половина от мандата, защото във втората няма да имаме външни отношения. На Стела Банкова се пада министерството на труда и социалната политика. Ако Минчо Христов пък стане министър на енергетиката, сигурно ще пусне 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ “Козлудуй”. Тогава обаче няма да има работа за Софиянски, защото ЕС ще спрат еврофондовете. А Любен Дилов ще бъде говорител на правителството.”

Независимо, че не сме фенове на Бойко Борисов, изявлението на министър Петър Димитров не беше от най-почтените.

Като цяло спамваха телевизията 8 часа. за да го избегнем - темата отива на диспут във ФОРУМИТЕ, където е по-лесно да приказвате. Това всъщност нема нищо общо с подканяне за говорене, а просто качва посещаемостта.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |