В новините
 
24.02.2008 05:30   Новината е видяна 4672 пъти
“Черноморец” тренира на Герена

Отборът на „Черноморец” пристигна в София за утрешния двубой с „Левски”. Футболистите на Димитър Димитров направиха и една тренировка на изкуствения терен на стадион Георги Аспарухов. В нея се включиха 18 състезатели, като в заниманието не взе участие единствено Цветомир Цонков. Халфът пътува с отбора, но отпада за двубоя утре, поради контузия. Той ще премине и обстоен медицински преглед в столична клиника, за да се установи с точност естеството на травмата, която не му дава възможност да се включи пълноценно в игра.
Въпреки големия брой основни футболисти, които пропускат мача поради контузии, старши треньорът Димитър Димитров изрази умерен оптимизъм за предстоящия двубой, от който очаква позитивен резултат, както и това неговите състезатели да се представят на познатото добро равнище от мачовете през есента.
Отборът ще бъде подкрепян и от около 50 представители на фен - клуба на „Черноморец”, които утре сутринта потеглят с автобуси и автомобили от Бургас за столицата. Местния фен - клуб, съставен предимно от студенти, учащи в София, също ще се включи в подкрепата на „акулите” за мача на стадион „Георги Аспарухов”.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |