В новините
 
26.02.2008 05:27   Новината е видяна 10028 пъти
Даниел Дей-Луис спечели наградата “Оскар”. БОЙКО БОРИСОВ извън играта. ГЕРБ свиква митинг довечера в 20:00 ч пред бТВ

Протестът на сценаристите направи едно добро дело - много от звездите успяха да родят спокойно и да отгледат по 1-2 деца. 
Подлежи на разследване фактът, че Бойко Борисов не беше отличен в нощта на ОСКАР-ите. Имаше сериозни подозрения, че ще му връчат Малинка за лош сценарий, предходната нощ, но там фаворит се оказа Волен Сидеров.
Даниел Дей-Луис спечели наградата “Оскар” на Американската филмова академия за главна мъжка роля за участието си в "Ще се лее кръв".
Марион Котияр беше отличена като най-добра актриса на “Оскарите” за участието си във филма “Живот в розово”.
Актрисата Тилда Суинтън спечели наградата “Оскар” на Американската филмова академия за поддържаща женска роля за участието си в "Майкъл Клейтън".
Хавиер Бардем спечели наградата “Оскар” на Американската филмова академия за поддържаща мъжка роля за участието си в "Няма място за старите кучета" на братя Коен.
“Няма място за старите кучета” на братя Коен спечели наградата за най-добър филм и наградата за най-добър сценарий, а Хавиер Бардем получи наградата за най-добра подържаща мъжка роля за превъплъщението си в ролята на психопата убиец Антон Шигур.

Като се изключат тези два факта, всеки взе заслуженото. Уви не сме гледали голяма част от филмите, но предполагаме, че след стартиране на електронно правителство за 50 млн, както ни обеща вчера едно момче, ще можем да ги изтеглим от официалния сайт на Община София.

Още за Оскарите, информация за филмите и актьорите: http://forum.bourgas.org/index.php?topic=24.0





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |