В новините
 
28.02.2008 06:53   Новината е видяна 4993 пъти
Изграждане на Мобилни Европейски пристанища
В началото на 2008 година Община Несебър изработи проект „Изграждане на Мобилни Европейски пристанища”, с който кандидатства по отворената международна програма Интерег 4 С на ЕС.

В началото на 2008 година Община Несебър изработи проект „Изграждане на Мобилни Европейски пристанища”, с който кандидатства по отворената международна програма Интерег 4 С на ЕС.

Проектът цели да осигури нуждите от подвижност на пътниците и постоянното население на Европейските градове с порт, занимава се със развитие на околната среда и икономическо развитие на населението. Формулирана е стратегия за подобрението и дългосрочното запазване на подвижност на пътниците в Европейските градове с порт.

В изпълнение на проекта, Община Несебър ще работи с партньори от Австрия, Франция, Гърция, Италия, Испания, Скандинавски страни, Северна Европа и Ирландия.

Проектът предлага обединена управленска платформа, която ще се погрижи за разпространението на надеждна централна информация към многочисленните категории потребители за допринасяне на качествени услуги на превоз, от което ще се намали неудобството за пътническата публика в портовете, постигайки това чрез обновяване на качеството на живот и подобрения в портовата комуникация в континентална Европа и градовете.
http://www.nesebarinfo.com/all_article-2381.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |