В новините
 
17.03.2008 12:45   Новината е видяна 4518 пъти
Тодор Йосифов преизбран за председател на МГЕРБ – Бургас

Тодор Йосифов бе преизбран с пълно мнозинство за председател на младежката организация на ГЕРБ на общо събрание тази събота в присъствието на Областното ръководство на партията.

25 годишният бургазлия е завършил стопанска Академия “Д. А. Ценов” в Свищов, специалност “Маркетинг”. В момента работи в завод “Спартак” като мениджър внос-износ на стоки. За  организационен секретар младежите одобриха кандидатурата на Антон Берданков.

В областното ръководство на младежката организация на ГЕРБ влизат още Христина Недева, Емил Костадинов и Николай Василев.
Предстои те да бъдат одобрени от областната партийна структура, след което ще бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ.  Към кандидатите имаше само едно изискване – да са под 31 години до края на 3-годишния си мандат, както е записано в националния устав на партията.

”Ние гласуваме доверие на МГЕРБ, защото сме сигурни, че като нейни членове, ще докажете, че  високата обществена ангажираност е ваш приоритет. Поздравявам ви за вашият избор, той е изключително правилен и ще бъде полезен на много хора”, заяви областният координатор Димитър Бойчев. Той допълни, че младите политици ще бъдат равноправни партньори на местната организация на ГЕРБ , тъй като са добре подготвени и мотивирани да поемат отговорност за бъдещето на страната.

Организационният секретар Семир Абумелих поздрави членовете на МГЕРБ за техния избор и подчерта, че организацията се гордее с тяхната работа.

”Ако можех да фалшифицирам личната си карта щях да се запиша в младежката организация”, пошегува се Абумелих.
”Всички инициативи които сме осъществили за последните две години са били за подпомагане и развитие на младите таланти, за стимулиране на обществено отговорната младеж в града. Продължаваме да работим по същия план”, заяви Тодор Йосифов. Според него активността и желанието за работа на членовете на МЕГРБ се дължи на доброто сътрудничество и безрезервната подкрепа на областното ръководство на партията към младите хора.

Пълният текст:
http://www.burgasinfo.com/more_new1.php?id=14204





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |