В новините
 
25.03.2008 16:08   Новината е видяна 4955 пъти
Microsoft може би ще вдигне офертата за Yahoo

Казват, че Microsoft вдига офертата за акция от Yahoo.
Твърдят го от Citigroup. Според тях е много вероятно Microsoft ще увеличи офертата от 31 долара за акция, която бе предложена на Yahoo като част от сделката.

Веднага брокерите реагираха на новината и започнаха да продават акциите на интернет първопроходниците от 31 долара, но стигнаха до цена от 34 за брой. От борсата обявиха, че софтуерният гигант наистина ще направи такова предложение, което би увеличило вероятността покупката на Yahoo да се състои, съобщава Reuters.

“Докато ние продължаваме да не виждаме други кандидати, вярваме че от Yahoo агресивно преследват стратегическа алтернатива на офертата. Вярваме, че това би послужило за форсиране за по-висока оферта от страна на Microsoft”, твърди финансовият анализатор Марк Махани.

От Citigroup продължават да смятат, че сделката между Microsoft и Yahoo e най-вероятният изход от ситуацията. Друг мераклия за интернет гиганта е Time Warner, Но офертата там в по-различна - искат да даде своето онлайн подразделение срещу акции от Yahoo.

По матариали от Интернет





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |