В новините
 
26.03.2008 17:39   Новината е видяна 5993 пъти
ФРЕНСКАТА ХАУС ЛЕГЕНДА ANTOINE CLAMARAN ОФИЦИАЛЕН ДИ-ДЖЕЙ НА FTV Е СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА THE MASTERS OF SOUND В YALTA CLUB НА 4 АПРИЛ (ПЕТЪК)

През април YALTA CLUB стартира концепция, която концентрира в един месец едни от най-големите имена на световната хаус сцена под името THE MASTERS OF SOUND.  През този период на сцената на YALTA CLUB ще се изяват имена като ANTOINE CLAMARAN - официален резидент ди-джей на моден канал номер едно в света FTV – на 4 април; кръсникът на ню йоркския хаус DANNY TENAGLIA на 9 април; DIMITRI FROM PARIS - резАент на PLAYBOY MANSION и най-уважаваният френски ди-джей на всички времена – на 12 април; любимецът на българските клабъри HERNAN CATTANEO на 18.04 и английския ди-джей легенда PETE TONG на 26.04.

THE MASTERS OF SOUND в YALTA CLUB на 4 април (петък) стартира с френския ди-джей ANTOINE CLAMARAN - официален резидент ди-джей на моден канал номер едно в света FTV. ANTOINE CLAMARAN е един от създателите на френския хаус звук, както и безспорен трайбъл хаус пионер, който в момента е със статут на жив класик като ди-джей, продуцент, ремиксатор и компилатор на миксирани дискове. ANTOINE CLAMARAN започва да работи като ди-джей през 1983 като в началото на 90-те вече е осъвършенствал толкова уменията си зад грамофоните, че най-актуалното радио по това време - Maximum FM - го взима моментално на работа. Не само това, но паѐжкият клуб Palace – френският еквивалент на „Studio 54” - избира за резидент ANTOINE CLAMARAN вместо друга френска легенда – LAURENT GARNIER. През 1992 ANTOINE CLAMARAN решава да се пробва като продуцент и още с първия си опит заковава хит - "I"ve got music in me" продава 100 000 копия. Всички ф?А?ски музикални компании започват да преследват ANTOINE CLAMARAN за ремикси като скоро през студиото му за нови версии на хитовете си минават Jean Michel Jarre, Gloria Estefan и Dead or Alive. Следващият продуценски опит под името Omega носи на ANTOINE CLAMARAN още 250 000 продадени бройки и шанса да работи с Blue James – певецът на Basement Jaxx. Резултатът е толкова доброто "We Come To Party", което превръща името на ANTOINE CLAMARAN в едно от най-повтаряните в клубната вселена. В момента ANTOINE CLAMARAN е резидент на двата най-горещи клуба в Париж - Les Bains Douches и Le Queen, а компилирането на музиката за FTV и Eurosport е сред другииоритетни задачи.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |