В новините
 
05.04.2008 04:49   Новината е видяна 6821 пъти
Новите замове на Пантелеев влизат в областна управа

28-годишният юрист Стефан Кенов напуска зам.-председателското място в парламента на Карнобат


Заповедите за новите двама заместник областни управители са подписани от премиера Сергей Станишев, научи “Черноморски фар” . До дни в празните кабинети на Мария Ценова и Илчо Дуганов от квотата на НДСВ ще седнат бившите общински координатори на жълтите в Айтос -Румяна Денева и в Карнобат -Стефан Кенов.
Вчера и двамата потвърдиха новината. Румяна Денева бе на заседание на политически съвет на жълтите, който се провежда всеки вторник. Днес Денева и Кенов официално ще се срещнат с областния управител Любомир Пантелеев, а до дни ще започнат  работа. Назначенията ще им бъдат връчени от областния управител, като той ще им каже и за кои ресори ще отговарят. И двамата нови заместници на Пантелеев са юристи.
Стефан Кенов може би ще е  най-младият зам. областен управител в страната, той е само на 28 години. Досега беше зам.-председател на Общинския съвет в Карнобат, като сега на негово място в местния парламент ще влезе Дияна Илиева, която е инженер лесовъд и работи в лесничейство. Така представителите на НДСВ в местния парламент ще бъдат Луиза Петрова и Диана Илиева.
Новият заместник областен управител Стефан Кенов  е юрисконсулт на държавните лесничейства в Карнобат и Садово.
Румяна Денева има адвокатска кантора в Айтос, срещу политическата биография е записано, че е член на Политическия съвет на НДСВ.
С новите две назначения целият екип в Областна управа ще бъде попълнен, след като от една година мястото на Илчо Дуганов е овакантено, а преди месец поста напусна и другият заместник от квотата на жълтите Мария Ценова. Тя  стана зам.-кмет в община Царево. Ценова бе една от най-дълго стоялите в сградата на улица “Цар Петър” №1-близо два мандата.  
На мястото на Румяна Денева като общински лидер на жълтите в Айтос  застана Любомир  Петров. Той е  заместник-директор по учебно-производствена дейност в Професионална гимназия по селско стопанство «Златна нива», новият лидер в Карнобат е  Илия Илиев, който е преподавател в основно училище в село Грозден, община Сунгурларе.
В същото време и в останалите общини НДСВ избра новите си лидери.
25-годишният земеделски производител Радослав Илиев бе избран за общински координатор на НДСВ в община Сунгурларе, а д-р Стела Мицева бе преизбрана за координатор в община Царево.
Средната възраст на новоизбраното ръководство на местната структура в Сунгурларе е 26 години. Членовете на партията избраха за заместник  общински координатор Красимир Радев, а за секретар Гергана Желязкова. 
В Царево членовете на НДСВ решиха да има двама заместник общински координатори -  това са Георги Ценов и Николай Граматиков. Секретар на общинската организация ще е Ангел Цигуларов. На събранието бяха приети нови шест членове на НДСВ.
Депутатът Ангел Тюркеджиев, Владимир Каролев-член на политическия съвет и Златко Златанов-областен координатор, са присъствали по време на избора по места.

factor-bs.com





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |