В новините
 
05.04.2008 06:15   Новината е видяна 4456 пъти
Изборите отминаха. Пътищата в Бургас пак остават обещания. Изборите пак идват.

И това лято тировете ще се отклоняват от главните пътни артерии до морето, за да се облекчи трафикът през натоварения летен сезон, съобщиха от КАТ в Бургас. Така ще се спестят нервите на шофьорите на леки коли, а времето за пътуване по маршрута ще се скъси с около 30 минути, изчислиха контролните органи. В същото време стана ясно, че втората лента на пътя от летището до Слънчев бряг отново остава само проект. Няма да бъде разширен и пътят от Бургас за Созопол и "Меден рудник". Тези важни инфраструктурни проекти могат да бъдат реализирани едва през 2010 г., призна министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов.

Проектирано е също второ платно в отсечките Кошарица - Несебър, Несебър - Равда, Равда - Каблешково, Каблешково - Поморие, обходния път на Поморие и Поморие - Сарафово. Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) не е предвидило средствата, с които трябва да се обезщетят собственици, чиито парцели ще бъдат отчуждени.

Пълният текст
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=480075


снимка
sxc.hu





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |