В новините
 
08.04.2008 12:18   Новината е видяна 6046 пъти
Война за царството на Очите

С доставки на малки, но редовни количества наркотици от вътрешността на страната – така действат новите групировки, докато се бият за надмощие. Шефът на ОДП - комисар Павлин Димитров/вляво/ и окръжният прокурор Ангел Ангелов разказаха в петък за разследването срещу групите на Кюфтето и на свободните електрони на Митьо Очите


Две нови престъпни групировки се опитвали да заемат нишата, освободена от задържания преди година Димитър Желязков – Очите, и да диктуват правилата на пазара с дрога в Бургас. Едната банда била организирана от стария враг на несебърския наркобос – Петър Биберов, известен с прякора Кюфтето. Във враждуващия лагер пък били дилъри от бившото обкръжение на Очите.
Заради зачестилите арести на хора от подземния свят през последната година новите босове се отказали да поддържат наркодепа в Бургас. От вътрешността на страната в града влизали малки, но редовни доставки наркотични вещества, а трафикът бил контролиран от двете банди. Точно тези зони на влияние и преразпределението на територии са били в основата и на уличните стълкновения, на които бургазлии станаха свидетели през последния месец.   
Групите, както и начинът им на „работа“ били известни на полицията от края на миналата година. След няколко месеца разследване и събиране на доказателства със специални разузнавателни средства Биберов и 9 от съучастниците му са вкарани в ареста. Операцията по задържането им е протекла на два етапа, съобщи в края на миналата седмица шефът на Областна дирекция „Полиция“ комисар Павлин Димитров.

Пълният текст
http://www.factor-bs.com/news-2855.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |