В новините
 
10.04.2008 06:16   Новината е видяна 6041 пъти
Бургаската филхармония подкрепя младите таланти

Всяка година оперно-филхармоничният оркестър дава шанс за изява на младите бургаски изпълнители. В петък ще свирят цигуларката Десислава Кондова и виолончелистът Венцислав Хърков


За четвърти пореден път младият бургаски кларинетист Мартин Стоянов изнесе съвместен концерт с оркестъра на Оперно-филхармоничното дружество в Бургас. Миналия петък публиката, дошла в зала „Проф. Иван Вульпе”, го възнагради с бурни аплодисменти .
„Концерт за кларинет и оркестър №1” от Вебер бе избран по желание на самия солист, за когото това е едно от най-красивите и романтични произведения за кларинет.
„Изисква много чувственост и  се старая да давам повече от себе си, за да усетят хората емоцията ми. Много благодаря на бургаската филхармония, че ми дава тази възможност да покажа какво съм постигнал за 8-те години труд в училището”, сподели дванайсетокласникът от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”.

Пълният текст
http://www.factor-bs.com/news-2878.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |