В новините
 
20.04.2008 02:03   Новината е видяна 4742 пъти
Черноморец Бургас тренира в Царско село

Отборът на Черноморец Бургас проведе своето последно занимание на стадиона в комплекс Царско село преди утрешния мач с отбора на Марек. Играчите направиха традиционната тонизираща тренировка с висока интензивност, както е преди всеки двубой от шампионата.


          Групата на „акулите” е от 19 футболисти като в последния момент бе взето решение в нея да бъде включен и Цветомир Цонков. Полузащитникът получи травма на мача с Пирин в Благоевград и вече повече от месец се възстановява. Според лекарския щаб на отбора, той вече може да играе в шампионатните мачове.


          Отшумя и леката травма в глезена на Костадин Дяков, получена на тренировка през седмицата и играча вече е на разположение на Димитър Димитров. Любомир Любенов, който поради фрактура на лакетна става пропусна почти половината от подготовката на отбора и полусезона, вече няма никакви проблеми и също се очаква да попадне сред титулярните единайсет в отсъствието на капитана Пламен Крумов.


           Димитър Димитров няма да прави промени в традиционната схема, по която играе отбора, като утре ще излезе с един нападател, подпомаган активно от втора позиция от двама офанзивни играчи. Все още не е ясно кого ще предпочете наставника на черноморци, който ще избира между Любенов, Чепилов, Тодоров и Божилов на върха на атаката. В защитната формация здравословни проблеми няма – Фиданин и Николов са напълно възстановени от травмите, които имаха, а отсъствието на Траянов в центъра ще бъде отчасти компенсирано от завръщането на Дяков, след изтърпяно наказание, както и от Цветомир Цонков.


      Днес футболистите, които останаха в Бургас проведоха тренировка на стадион Лазур, като Крумов и Траянов ще получат по два дни почивка, като се очаква във вторник те да  подновят тренировки наравно с останалите си съотборници.   

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |