В новините
 
23.04.2008 11:22   Новината е видяна 6476 пъти
Изкупуват дяловете на Стоянов от “Гранити”?

Полицията засякла половинчасов разговор по телефона между изчезналия бизнесмен и Тодор Стамов-Малкотърновския на 22 февруари, информацията обаче е пазена в тайна


Водени са разговори с нас за изкупуване на дяловете на Стоян от фирмата “Гранити”, но те касаят един бъдещ период. И за семейството, и за съдружниците му в момента най-важното е той да бъде намерен, да получим някаква информация за него, независимо каква е. Това заяви вчера в ефир братът на изчезналия безследно преди 40 дни бургаски бизнесмен. Стоянов държи 50 на сто от капитала на дружеството, които в момента се представляват от майка му.
От 6 март бившият управител на фирмата за строителни материали “Гранити” е в неизвестност, а разследването е зациклило. До момента няма никаква следа от него, нито идея какво се е случило във фаталната вечер на път за дома му. Няма и искане за откуп, категорична е и майката на Стоянов – Милка.
“Трябва да е човек познат, защото Стоян си е оставил колата в гаража, заключил е с дистанционно. След това телефоните бяха изключени. Няма следи от насилие, няма отпечатъци”, недоумява жената. Семейството на бизнесмена за пореден път потърси съдействието на националните телевизии, тъй като според близките му полицията не е в състояние да го открие.
Все още основна версия на разследващите органи за мистериозното изчезване е свързана с личния живот на Стоянов и връзката му с бившата съпруга на Тодор Стамов – Малкотърновския. Тодор е криминално проявен, в момента изтърпява наказание на лек режим в Бургаския затвор. Според отлично информиран източник, той е трябвало да бъде освободен на 6 март и се е хвалел за това пред свои близки месец по-рано. В дните около 4 и 5 март бил в отпуск и през това време уреждал задграничните паспорти на двете си деца, които живеят с бившата му съпруга Мария. Стоянов искал да ги заведе на екскурзия в чужбина, на което Малкотърновския не се противопоставил.
Всъщност, двамата са се познавали много добре. На 22 февруари е засечен разговор от Стамов към Стоянов, който продължил близо половин час. Факт, заради който са разпитвани Мария и съдружникът на Стоянов в “Гранити” Ангел Христев още първия ден след изчезването. От следствието разполагат и с данни, че Стоянов е плащал пари на Малкотърновския, но никога не е подавал жалба за изнудване. 
Семейството разбрало за изчезването на шефа на “Гранити” от Мария, която им се обадила още в 7,30 часа на 7 април. Милка пък от своя страна звъннала веднага на Ангел Христев, защото знаела, че предния ден двамата със сина й подписвали важна сделка с турски инвеститори. Христев обаче бил вече в чужбина. Потърсил близките няколко дни по-късно, когато се прибрал в България.

пълният текст
http://www.factor-bs.com/news-3002.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |