В новините
 
23.04.2008 07:17   Новината е видяна 5630 пъти
Deep Zone & Balthazar преследвани от фенове в Истанбул

Въпреки интензивния график по време на и след турнето в Малта, Deep Zone & Balthazar направиха блиц посещение в най-големия турски град Истанбул. Още с пристигането си там представителите на България дадоха интервю за централната новинарска емисия на Show TV, а минути по-късно гостуваха в новините в 19.00 часа на най-голямата частна телевизия в Турция – ATV, където представиха на живо българската песен в Евровизия 2008. Най-рейтинговото предаване на Mega Radio „Шоуто на Майкъл” също направи специално включване с Deep Zone & Balthazar, където те изпълниха DJ, Take Me Away акапелно. 
Вечерта любезният организатор на медийните изяви Хакан Ялчинкая, член на OGAE Турция, заведе родните изпълнители на традиционен турски ресторант. Там бяха поканени още журналисти и фотографи, чиито статии и снимки бяха публикувани в неделните броеве на петте най-четени национални ежедневника. 
Медийните изяви на българските музиканти привлякоха вниманието на продуцентите от MTV  Турция, които се свързаха с Deep Zone & Balthazar за невключено в предварителния им график интервю. Впечатлени от видеоклипа на DJ, Take Me Away, музикалните редактори на канала решиха да пуснат на редовна ротация в програмата на MTV българската песен. Съботният ден продължи с изява в Aynadan Yansıyanlar, най-гледаното развлекателно ток-шоу по обществената турска телевизия TRT, която достига до 250 милиона зрители по света. Провокирани от водещия на предаването, Deep Zone & Balthazar представиха своя версия на ориенталски танц под овациите на препълнената зала. 
Разпознавайки ги от тв екрана и заинтригувани от ексцентричните артисти, редица турски фенове спираха родните звезди по улиците на Истанбул за автографи и снимки.
Европейското турне за представянето на българската песен в Евровизия продължава и тази седмица с посещения в Лисабон и Лондон.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |