В новините
 
26.04.2008 15:14   Новината е видяна 4338 пъти
Георги Дюлгеров с Гранпри от “Сарандев”

Младият бургаски талант Георги Дюлгеров добави четвъртото си поред Гран При в своята биография, след като спечели статуетката на Европейския младежки конкурс „Короната на Търновград”, който се проведе преди дни във Велико Търново. Бургазлията превзе публиката и журито измежду 150 други талантливи изпълнители на възраст от 13 до 35 години. Блестящото му изпълнение на песента “Camino” предопредели победата му още в първия тур. 

В конкурсната програма взеха участие изпълнители от 17 страни, които се състезаваха в категории за изпълнители на класическа музика, поп - рок и джаз, както и за нова авторска песен.

Конкурсът се проведе под патронажа на кмета на Велико Търново Румен Рашев и на ректора на Великотърновския университет проф. Пламен Легкоступ.

Георги Дюлгеров в момента се готви за участието си в Международния фестивал Carpathia Festiwal” – Жешув 2008, който ще бъде официално открит на 20 май. В полския курорт той ще се състезава с още 25 изпълнители от 15 държави. Междувременно талантливият изпълнител работи усилено и по дебютния си албум, който се очаква да излезе на музикалния пазар в началото на есента.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |