В новините
 
04.05.2008 02:06   Новината е видяна 258832 пъти
Продуцентска компания Арт БГ: "Българите заслужават да чуят и видят само най-доброто. И ние им го доставяме"


Малко са продуцентските къщи, които предлагат стойностни идеи, но за щастие ги има. Арг БГ (www.artbulgaria.org) предлага креативност, новаторски решения и стандарт, напълно отговарящи, както на българския, така и световния пазар. Арт БГ ООД (http://www.artbulgaria.org/) има за цел да организира, представя и реализира артистични прояви на изпълнители от различни жанрове, в България, и в света.
Компанията се стреми да налага критерии, което несъмнено я превръща във фактор, с който да се съобразява конкуренцията в страната.
Целите на екипа работещ за осъществяването на Ващите идеи, са съобразени с изискванията поставени от динамиката на развитието на културния пазар в България. Начело на продуцентската къща е Даниел Стефанов http://www.artbulgaria.org/static_info.php?id=7, който през последните 5 години е работил с ансамбъл “Българе“ като изпълнителен директор.За организирането на концерти на българския пазар фирмата работи със сътрудници в областта на PR и рекламата, които са едни от най-добрите в страната, както и специалисти, които са високо квалифицирани в областта на организирането на културни прояви. Компанията разполага с осветителна и озвучителна системи, система за сценични пироефекти и мултимедиа. Цялостната работа по поректите разработвани от фирмата, e съпътствана от високото ниво, което прадлага екипът при консултирането, изготвянето и реализацията им.
Компанията работи с български формации от различни жанрове: Танцово шоу “Танца на вятъра“ – един съвременен български спектакъл Фолклорна група “Булритъм“ – богатството на българския фолклор Ансамбъл за македонски песни “Илинден“ – автентичния фолклор Камерен хор за църковни песнопения “Еуфоника“, както и камерни състави и индивидуални изпълнители. Професионализма на Арт БГ е признат и по света.
По покана на продуцентскаа къща в България ще гостуват Държавен академичен ансамбъл за народни танци Игор Моисеев  и Lord of the Dance. За програмата на представленията: http://www.artbulgaria.org/events.php




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |