В новините
 
12.06.2008 15:17   Новината е видяна 4942 пъти
Пускат кафето на общината за граждани
От седмица отвори врати обновеното кафене в сградата на  община Бургас. Ремонтът е направен от общинската фирма “хляб и Хлебни изделия”, която стопанисва и помещението. Замислено като място за отдих на служителите от сградата с колоните, общински съветници и журналисти, то стои празно. Близо 40 минути вчера  точно по обедно време в него влезе само един служител на Териториална дирекция.
Повечето от работещите в администрацията продължават да бягат в обедната почивка в близките до общината кафенета, защото там могат да пушат.
Едно от местата в сградата на общината, което е зона за  пушачи, е  пространството пред пресцентъра на община Бургас. Там съветници и журналисти се събират за по цигара, в последно време членовете на постоянните  комисии дори излизат пред самата  сграда на площада. Другото място, където чиновниците  пушат, е четвъртият етаж на общината.  Някои от тях тайничко се молят поне едно от сепаретата в обновеното кафене  да бъде обявено за пушачи, иначе ценоразписът  напълно отговаря на заплатите на чиновниците и се конкурира със заведенията извън сградата на общината.
Барчето може да се похвали с нов асортимент кафе, което няма нищо общо с това, което помнят служители и журналисти отпреди година. Кафето струва 79 стотинки, капучиното е 1,20 лева, а студеният чай -1 лев. 
Засега кафенето е отворено с работното време на общината, но се обмисля вариант да заработи и за граждани след 18 часа, когато влезе в сила новият пропускателен режим  в общината и се отворят допълнително врати.
Не се отваря възможност кафенето да отвори пространство и за пушачи, довериха от община Бургас. Всичко се обяснявало с Европа, където на обществени места не се пушело.
пълният текст: http://www.factor-bs.com/news-3437.html




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |