В новините
 
02.07.2008 23:54   Новината е видяна 4354 пъти
Закрива се Междуучилищен център за трудово и политехническо обучение - гр. Карнобат

ЗАПОВЕД № РД-14-208 от 10 юни 2008 г.

На основание чл. 10, ал. 5 ЗНП и чл. 12, ал. 2 и ал. 4 ППЗНП, по мотивирано предложение на кмета на община Карнобат, решение по т. 4 в протокол № 7 от 28.III.2008 г. на Общинския съвет - гр. Карнобат, становище с изх. № 841 от 31.III.2008 г. от Регионалния инспекторат по образованието - Бургас, и становище на експертната комисия, назначена със заповед № РД-09-193 от 30.I.2008 г. на министъра на образованието и науката, предвид изискванията на чл. 10, т. 7 от Закона за степента на образование, общообразователния минимум и учебния план, според който учебните предмети са групирани в културно-образователни области, които е целесъобразно да се изучават в училищата, от които са учениците, и липса на утвърдени единни разходни стандарти за издръжка, считано от 1.VII.2008 г. закривам Междуучилищен център за трудово и политехническо обучение - гр. Карнобат, община Карнобат, област Бургас.

1. Трудовите правоотношения да бъдат уредени при условията на чл. 328, ал. 1, т. 1 КТ.

2. Имуществото на закритото обслужващо звено е общинска собственост и се разпределя със заповед на кмета на община Карнобат.

3. Учениците от Междуучилищен център за трудово и политехническо обучение - гр. Карнобат, община Карнобат, област Бургас, да бъдат пренасочени към училищата, в които се обучават.

4. Задължителната документация на Междуучилищен център за трудово и политехническо обучение - гр. Карнобат, община Карнобат, област Бургас, да се съхранява в СОУ “Св. св. Кирил и Методий” - гр. Карнобат, община Карнобат, област Бургас.

5. Фондът от учебници да се съхранява в училищата, които приемат учениците на закритото обслужващо звено.

Заповедта може да се обжалва в 14-дневен срок от обнародването в “Държавен вестник” пред Върховния административен съд.

Министър: Д. Вълчев

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |