В новините
 
21.06.2008 13:07   Новината е видяна 8794 пъти
Marcelo Castelli с парти в клуб Masai тази събота


Marcelo Castelli, един от най-популярните южноамерикански хаус DJ-и, ще бъде гост на третото лятно Renesanz парти в клуб Masai, Златни пясъци, което ще се проведе тази събота, 21 юни. Той е повече от добре познат на българската публика от неколкократните си гостувания у нас през последните 3 години, които преминаха с голям успех.

Marcelo е от Монтевидео, Уругвай. Заедно с аржентинеца Hernan Cattaneo, той се налага като водещо име в прогресив трайбъл хауса със специфично южноамериканско звучене. Marcelo свири в нощни клубове още преди електронната музика да стане популярна. Любовта му към psychedelic рока на Pink Floyd и The Beatles личи от неговите неиздавани денс ремикси на техни парчета, които Marcelo продуцира специално за сетовете си.

От 1992 година се запалва по електронния звук, а няколко години по-късно започва да прави денс музика. Качеството на продукцията му бързо привлича многобройни почитатели и договори с лейбъли като Kismet, Stereo Productions, Fluential, Cream, Hooj, Release Grooves и други. Досега Marcelo Castelli е издал повече от 100 оригинални парчета, над 30 плочи и над 30 ремикса.

Майсторството му като продуцент проличава от разнообразието на неговите парчета. Marcelo Castelli може да прави тракове като Caveman, Sonar или Raices, които могат да накарат феновете не само да танцуват, но и внимателно да се заслушат. Не по-зле продуцира чист енергичен tribal house като Tribalismo, Jungleman и Tambores del Sur. В последно време експериментира в областта на minimal tech house. Повечето от неговите парчета са пускани по BBC Radio 1, Kiss 100 и други от най-популярните радиа по света.

Списъкът от DJ-и, които пускат негови парчета, включва звезди като John Digweed, Carl Cox, Danny Tenaglia, Pete Tong, Dave Seaman, Seb Fontaine, Satoshi Tomiie, Steve Lawler, Chris Fortier, Chab, Sander Kleinenberg, Tom Stephan и много други.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |