В новините
 
23.07.2008 07:17   Новината е видяна 3632 пъти
Двама българи със специални покани за Urban Dance Europe 2008

Георги (Goosh) Енчев и Мариела (El) Станчева ще сверят часовниците си със светилата в световните хип-хоп танци 
Преди броени дни собственикът и главен хореограф на Street Dance School "The Center" получи специална покана за Urban Dance Camp Europe 2008. 
Събитието ще се състои от 26 юли до 10 август в германския град Льорах и ще бъде най-мащабния професионален лагер на стария континент за това лято.
За Urban Dance Camp Europe 2008 са потвърдили участие 18 от водещите хореографи в цял свят. Специален гост ще бъде Марти Куделка, познат още като главен хореограф и личен приятел на Джъстин Тимбърлейк. Същият е правил хореографиите за световните турнета на Пинк, Джанет Джексън, Кристина Милан, Ен Синг, Манди Мур и много други от звездите на световната R&B и хип-хоп сцена.
Гост на UD-camp, за радост на всички получили покана, е също Шон Еваристо. Еваристо е познат с работата си с безспорно най-добре танцуващите супер звезди в САЩ, сред които се отличават имента на Ъшър, Дженифър Лопез, Джанет Джексън, Омарион Фърги.
За поредна година има прилично словенско участие. Желко Божич (главен хореограф на най-авторитетното хип-хоп училище в Европа - Kazina) и Андже Скубе (детето чудо в световноте хип-хоп танци) също ще бъдат част от този звезден състав.
Urban Dance Camp Europe 2008 дава чудесен шанс на българските хореографи от "The Center" да качат нивото на тренировките и в последствие да разработят хореография, достойна за челните места в световните хип-хоп форуми.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |