В новините
 
29.07.2008 08:32   Новината е видяна 4166 пъти
Отварят офертите на участниците в обявената от Министерство на държавната администрация и административната реформа обществена поръчка
Днес в Министерството на държавната администрация и административната реформа се отварят отворени офертите на участниците в обявената от МДААР обществена поръчка с предмет "Доставка на комуникационна свързаност, достъп от и до обществената телефонна мрежа и интернет трафик за нуждите на системата за интегрирано административно обслужване на централно и местно ниво и предоставяне на публични услуги".
Основен приоритет на МДААР е изграждането на работещ модел на електронното управление. Осигуряването на постоянен достъп на гражданите и бизнеса до услугите на електронното правителство се реализира посредством проект "Интегрирано административно обслужване на централно и местно ниво и предоставяне на публични услуги". Неговата физическа структура се състои от 3 комуникационни центъра, разположени в София, Сливен и Варна, съобщи МДААР.
При оценяването на офертите 50% тежест има предлаганата цена, а останалите 50% се формират от техническите параметри на предложението.
Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |