В новините
 
20.08.2008 09:21   Новината е видяна 5298 пъти
Инфонотари ще доставя електронен подпис за администрацията

20 400 лева без ДДС е цената, предложена от "Инфонотари" ЕАД - единственият участник, допуснат до отваряне на ценовите предложения, в откритата от Министерството на държавната администрцията и административната реформа (МДААР) процедура за сключване на рамково споразумение с предмет "Доставка на удостоверения за универсален електронен подпис". Предложената цена е за доставката на 500 броя удостоверения за универсален електронен подпис, устройства за сигурно съхранение на криптографски ключове и създаване на електронни подписи (смарт карти), както и за доставката на устройства за четене и запис на смарт карти (карточетци). Другите участници - "Спектър" АД, "Банксервиз" АД и "Информационно обслужване" АД - не са допуснати от възложителя до отваряне на ценовите оферти поради несъответствия в изискуемите документи, съобщиха от  МДААР.
 
      От 18.08.2008г. всички Интрастат оператори и упълномощени лица могат да подават Интрастат декларации чрез новата информационна система на Националната агенция по приходите (НАП) в реален работен режим.
 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |