В новините
 
21.08.2008 08:29   Новината е видяна 9513 пъти
Дражев скача срещу кмета
 съобщение до медиите Ивайло Дражев заявява, че “в продължение на 300 дни, сегашната общинска администрация доказа по безспорен начин, че не представлява нищо друго, освен увеличено копие на крадливата и корумпирана престъпна група, която управляваше града в продължение на близо 12 години”. Според него проблемите на града не намират решение.
Дражев пита ръководителите на ГЕРБ - “по такъв начин ли ще се лъже за управлението на държавата след една година, както сегашният кмет на Бургас лъже и “маже” за личните му далавери за стадион “Черноморец”, “Колодрума”, “ГУМ”, “Приморец”, “Атаген”, Димчево и различни сделки с рафинерията...” Лидерът на ПП “Роден край” апелира към Бойко Борисов и Цветан Цветанов “незабавно да поискат отстранването на крадливите и лъжливите си избраници в Бургас ако искат да запазят някакви шансове за успех на предстоящите парламентарни избори.” В противен случай ще пожънат същите “плодове”, които пожънаха и предходните управници на Бургас, предупреждава Ивайло Дражев.

http://www.factor-bs.com/news-4790.html




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |