В новините
 
02.09.2008 10:27   Новината е видяна 4727 пъти
Дублиращите отбори на “Черноморец” и „Черно море” ще играят на стадион „Лазур” днес от 17.00 часа

     Това стана ясно след като инспекторите от ФИФА още снощи завършиха пълната проверка по тревното покритие на стадион „Лазур” и си тръгнаха за Италия. Пробите на терена приключиха ден по-рано от планираното, след като емисарите не намериха никакви нередности след проведените тестове. Работата на фирма „Онтарио Спорт” с президент Христо Тодоров отново бе изпълнена прецизно, за което говори и предсрочно завършилата проверка. До седмица ще излезе официалното становище на футболната централа, като се очаква десетина дни лиценза на стадион „Лазур” за провеждане на мачове от най-високо равнище да стане вече факт.


           Приключилите работи по терена на стадион „Лазур” дават възможност за провеждането на срещата от четвъртия кръг на дублиращата група между отборите на „Черноморец” и „Черно море” Варна да се проведе на стадиона в едноименния комплекс. Входът за двубоя е свободен, а вратите на стадиона ще бъдат отворени в 16.00 часа.


             Тази сутрин десет футболисти на „акулите” проведоха тренировка на стадион „Лазур”. Сред тях бяха Марсио, Дуду, Мишел, Ники Кръстев, Цветомир Цонков, Александър Стоимирович, Владо Стоянов, които днес ще гледат от трибуните изявата на своите съотборници. В тренировката се включи и нападателят Георги Божилов, който се възстановява с бързи темпове и ще бъде готов за двубоите през втората половина на месец септември.


     В отбора на дубльорите ще участват Иван Чворович, Любомир Любенов, Николай Николов, Любомир Божинов, Георги Караканов, Борислав Стойчев, Веселин Пенев, Бамба, Тодорин Димитров, Марин Петров и Джайеоба, което със сигурност ще допринесе за качествения сблъсък с дублиращия тим на участника в турнира за купата на УЕФА „Черно море” Варна. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |