В новините
 
08.09.2008 09:59   Новината е видяна 3538 пъти
Практически семинар по Оперативна програма „Конкурентоспособност” ще се проведе в Бургас

На 10 септември (сряда) от 9.30 ч. в зала „Амфибия” на хотел „АКВА” ще се проведе практически семинар – обучение на тема „Как да разбираме по-добре и да се ориентираме в основните документи за кандидатстване по Оперативна програма „Конкурентоспособност”. 


Семинарът е част от обучителна кампания, организирана съвместно от Управляващия орган на Оперативната програма – Министерството на икономиката и енергетиката, Междинното звено – Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Проект за техническа помощ за изграждане на капацитет и разработване на проекти, съфинансирани от Европейския фонд за регионално развитие. 


Основната цел на семинара е да се разясни логиката и съдържанието на основните документи, Насоките за кандидатстване и Формуляра за кандидатстване, които се използват при подготовката на проектни предложения при кандидатстване по процедури за предоставяне на безвъзмездна помощ по ОП „Конкурентоспособност”. Основавайки се на опита от предишните набирания на проектни предложения по грантови схеми на ОП „Конкурентоспособност”, както и на най-често задаваните въпроси от страна на бизнеса, експертите са подготвили подробно разясняване на тези документи, което да ги направи по-достъпни и разбираеми.


Семинарът е насочен към ръководители и собственици на фирми, както и към служители, отговарящи за разработване на проектни предложения за кандидатстване по процедури за предоставяне на безвъзмездна помощ по ОП „Конкурентоспособност” с финансиране от Европейските структурни  фондове. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |