В новините
 
09.09.2008 11:59   Новината е видяна 4656 пъти
„Черноморец” на двудневен лагер в Поморие преди мача с „Локомотив” София

Футболистите на „Черноморец Бургас” ще тренират едноразово до мача с „Локо” София. Тренировките ще се водят на стадиона в квартал „Акациите” днес и утре от 18 часа. В четвъртък отборът ще замине за Поморие, където ще отседне в петзвездния Балнеохотел, носещ името на града.
В морското градче играчите на Димитър Димитров ще проведат няколко тренировки на изкуствения терен. Две от тях ще бъдат на електрическо осветление в часа на провеждане на мача от петия кръг за първенството на страната. Все още се изчаква официалното известие от ФИФА за лицензирането на стадиона в комплекс „Лазур”. Ако все пак формалното одобрение закъснее, резервният вариант за провеждането на срещата е градския стадион в Несебър, като началният час на двубоя ще бъде 17.00 часа.

От вчера в тренировките на отбора се включиха лекувалите контузии Марсио, Мишел, Мартин Ковачев и Цветомир Цонков. До събота те ще бъдат напълно готови да изиграят с пълно натоварване очаквания сериозен сблъсък с участника в евротурнирите от столицата. Така за пръв път от началото на сезона Димитър Димитров ще има възможност да избира титулярната си единадесеторка измежду всички свои футболисти. Единствено изключение ще направи нападателят Бамба, който все още изчаква своята работна виза. До следващия двубой на „акулите” обаче, се очаква и той да получи очакваното разрешение за работа в страната ни. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |