В новините
 
03.10.2008 10:03   Новината е видяна 5305 пъти
Девети балкански фестивал за филми и телевизионни програми за деца и юноши Арт Амфора

От 03 до 08 октомври, Несебър ще бъде домакин на Деветия балкански фестивал за филми и телевизионни програми за деца и юноши „Арт Амфора”. В конкурсната програма тази година ще участват повече от 30 филма от страни на Балканите и ЕС в категориите- игрални филми, анимация, документални филми, телевизионни програми.

Специално за фестивала, в Несебър пристига делегация на Националното обществено детско екологично движение „Зелена планета” от Русия, която ще бъде водена от г-жа Марина Медведева, член на обществена палата при Президента на Русия. В рамките на събитието ще се проведе и традиционната младежка дискусия по значими социални и екологични проблеми.

Организатори на фестивала са Международната фондация “Златна амфора”, Община Несебър, с участието на БНТ, Министерство на културата, Държавна агенция за закрила на детето при МС, БНР, БТА, Националният филмов център, Съюз на българските филмови дейци, Руски културно-информационен център.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |