В новините
 
06.10.2008 05:51   Новината е видяна 4496 пъти
Търговец от Златица спечели Пежо на Есенния панаир

Голямата награда на Автосалона в Пловдив, който се провежда в рамките на Международния технически панаир – лек автомобил, отиде при Иван Николов Негойков от град Златица, който бе избрал Peugeot Bipper.

Пред комисия, в присъствието на нотариус Светла Йорданова и многобройна публика от посетители на панаира,  случайно избрани деца, определиха печелившите. Четиригодишната Ивайла изтегли талона с името на щастливеца, спечелил голямата награда. Той бе уведомен по телефона от главния директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов. Иван Негойков, който е едноличен търговец, изрази голямото си задоволство както от наградата, така и от посещението си на Есенния панаир в Пловдив.

Друга вълнуваща награда бе екскурзия в Гърция за двама. Тя бе спечелена от Евгени Костадинов Генов от Брацигово. Няколко късметлии получиха подарък моторни масла Shell Helix.

По традиция, посетителите на ЕСЕНЕН ПАНАИР 2008 имаха възможност, попълвайки анкетни карти, да спечелят  голямата награда на изложението - автомобил по избор от седем марки: Citroen C1,  Peugeot Bipper,  VW Polo, Mazda2,  Renault Symbol, Skoda Fabia и Ford Fusion.

АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПЛОВДИВ 2008 се провежда за седми пореден път, като част от Международния технически панаир. Организатори на една от най-атрактивните прояви са Международен панаир Пловдив и Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, с партньорството на Експо Тим.  АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПЛОВДИВ 2008 бе най-мащабния досега, с участието на 76 реномирани фирми от 15 държави.

Щастливците бяха определени в шестия, последен ден на 64-я Международен технически панаир, в който от 29 септември до 4 октомври се представиха 3202 фирми от 45 държави.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |