В новините
 
12.10.2008 11:01   Новината е видяна 4205 пъти
„Черноморец” победи „Берое” с 3:0 в контролен мач . Само 300 души публика ...

Пред около 300 зрители отборът на „Черноморец” се наложи над кандидата за влизане в майсторската група „Берое” с класическото 3:0 в контролен мач игран на стадион „Лазур”. Домакините бяха по-мотивирания отбор и контролираха играта през по-голямата част от двубоя.


      Резултата откри Марин Петров в 17-та минута след плътен удар от около 7-8 метра. Малко по-късно той пропусна да удвои, след като пропусна от бялата точка за нарушение отсъдено за спъване на Костадин Дяков. До края на полувремето и двата отбора си размениха по няколко удара към вратите, без да застрашат особено футболистите с №1.


      През втората част и двамата треньори направиха много смени и пуснаха в игра всички свои футболисти. В 51-та минута Георги Божилов изведе Бамба очи в очи с вратаря на гостите и нападателят не сгреши – 2:0 за „Черноморец”. В края на двубоя при едно разбъркване пред наказателното поле, топката отново попадна в Георги Божилов, който напредна в полето и с техничен удар оформи крайното 3:0.


      През второто полувреме в игра за „Черноморец” влезе нигерийския халф Фабиан, който е на проби. Поради контузии двубоя пропуснаха Дуду, Веселин Пенев и Тодорин Димитров.


      Старши треньорът Димитър Димитров даде три дни почивка на отбора. Следващата тренировка на „акулите” ще бъде в понеделник от 16.30 часа.  






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |