В новините
 
14.10.2008 19:01   Новината е видяна 4796 пъти
Първи семинар относно проблемите на детската престъпност
На 14 октомври от 10.00 часа в зала „Изток” на Бургаски свободен университет, заместник – кметът по култура и образование към Община Бургас и председател на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ г-жа Йорданка Ананиева ще открие първия в града семинар по проблемите на детската престъпност.

     Веднага след откриването на форума ще бъде организирана пресконференция от 11.30 часа /в първата кафе-пауза/.

     Семинарът ще се проведе в рамките на два дена на 14 и 15 октомври /вторник и сряда/ като на него ще бъдат дискутирани въпроси , свързани с превенция на насилието, борбата с трафика на хора и обмен на успешни практики за противодействие на детската престъпност.

      Във форума ще вземат участие членове на Централната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни при Министерски съвет /ЦКБППМН/, специалисти на местни комисии за БППМН от цяла Югоизточна България, инспектори на Детска педагогическа стая, експерти от дирекции по „Социално подпомагане”, представители на съда и прокуратурата, педагогически съветници, специалисти от домове за деца, лишени от родителска грижа и др.

      Семинарът се организира по инициатива на Централната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /ЦКБППМН/, съвместно с Местната комисия за БППМН при Община Бургас. 






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |