В новините
 
17.10.2008 00:10   Новината е видяна 5377 пъти
Победа АД пусна на пазара нов вид бисквити от легендарната марка Анелия

От началото на този месец на българския пазар може да се намери нов артикул тунквани бисквити от марката „Анелия” на „Победа” АД. Новите бисквити „Анелия Мляко” имат аромат на мляко и са покрити с 33 % какаов кувертюр. Те се предлагат на пазара в оранжева опаковка от 200 гр., която съдържа 16 бисквити и се произвеждат пилотно от началото на миналия месец.

„Анелия Мляко” допълва класическите какаови бисквити „Анелия”,  покрити с какаов кувертюр, които са в първата петица  по продажби на тунквани бисквити в България. Те се предлагат на пазара вече над 20 години – от 1985 г. и се свързват с представата за българските качествени продукти „от едно време”. Марката е известна и със своя отличителен знак на бисквитите – изобразения върху тях бургаски моряк.
 
„Победа” АД е водещ производител на бисквити и мини кексове в България и е един от лидерите на пазара на шоколадови бонбони. Сред класическите за българския пазар марки на компанията са бисквитите „Закуска”, „Обикновени бисквити” и „Еверест”, както и бонбони „Черноморец”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |